Acrobat
Selvstudier

Selvstudium i FormsCentral

Opret webformularer og undersøgelser, og saml oplysningerne på ét sted, som er tilgængeligt hvor som helst og når som helst. Dette er ideelt til samling af oplysninger med stort set alle slags enheder – du skal bare have internetforbindelse. Adobe FormsCentral giver dig et bredt udvalg af brugervenlige værktøjer – og du kan endda invitere dine kolleger til at være med.

Prøv FormsCentral nu >


Integrer med PayPal

Nu kan dine formularer tage imod betalinger via PayPal og kreditkort via en sikker forbindelse. Se, hvor nemt det er at oprette formularer, der kan modtage betalinger, donationer og onlineordrer. Få endnu flere oplysninger i disse tre selvstudier:

Prøv FormsCentral nu >


Bedømmelsesskala

Med bedømmelsesskalaen kan du få at vide, hvad dine brugere synes om dit produkt eller dine tjenesteydelser. Se, hvordan du kan føje en bedømmelsesskala til din formular – og hvordan du kan tilpasse funktion og udseende – i dette hurtige selvstudium.

Prøv FormsCentral nu >


Sidehop

Omdiriger brugerne til forskellige dele af din formular med funktionen Sidehop. Brug denne funktion til at forenkle processen og kun vise brugerne de spørgsmål, som de skal besvare – og få flere fuldførte besvarelser.

Prøv FormsCentral nu >


Oversigtsrapport

Med funktionen Oversigtsrapport kan du se en grafisk fremstilling af dataene med feedback i et diagram, der er let at aflæse. Se, hvordan du kan bruge og dele de grafiske resultater fra dine formularer i dette selvstudium.

Prøv FormsCentral nu >


Vedhæftede filer

Nu kan du tilføje felter til vedhæftning af filer i formularer for at få filer direkte fra respondenterne. Gør tingene nemmere for respondenterne – og for dig selv – ved at samle alle data på ét sted.

Prøv FormsCentral nu >


Se besvarelser

Overvåg, administrer og analyser dine formular- og undersøgelsesdata i realtid. Del med samarbejdspartnere, tilpas visninger, og udgiv resultater. Det har aldrig være nemmere.

Prøv FormsCentral nu >


Självstudierna finns än så länge bara på engelska.

 

Ressourcer