Acrobat
Opplæring

FormsCentral Opplæring

Lag nettskjemaer og -undersøkelser, og samle inn informasjon på én sentral plassering, tilgjengelig til når som hest fra hvor som helst. Ideelt for innsamling av informasjon med nesten alle typer enheter – alt du trenger er tilkobling til Internett. Adobe FormsCentral tilbyr et bredt utvalg av brukervennlige med verktøy, som også gir deg mulighet til å invitere kolleger til samarbeid.

Prøv FormsCentral i dag >


Integrer med PayPal

Nå kan skjemaene dine godta både PayPal- og kredittkortbetalinger på en sikker måte. Se hvor enkelt dert er å lage skjemaer som godtar betalinger, donasjoner og bestillinger på Internett. Få mer informasjon med disse tre opplæringene:

Prøv FormsCentral i dag >


Rangeringsskala

Rangeringskalaen gir deg mulighet til å få innsikt i hva brukere mener om produktene dine eller servicen din. Lær hvordan du legger til en rangeringsskala i skjemaet ditt, og hvordan du tilpasser funksjonaliteten og fargene, med denne korte opplæringen.

Prøv FormsCentral i dag >


Utelatelseslogikk

Lede brukere til forskjellige områder i skjemaet med funksjonen for utelatelseslogikk. Dra nytte av denne funksjonen for å effektivisere prosessen og vise brukerne bare spørsmålene de må svare på – og øke utfyllingsgraden.

Prøv FormsCentral i dag >


Sammendragsrapport

Med funksjonen for sammendragsrapport kan du vise data på en mer visuell måte, med tilbakemelding oppsummert i et oversiktlig diagram. Lær hvordan du bruker og deler resultatene fra skjemaene dine visuelt med denne opplæringen.

Prøv FormsCentral i dag >


Vedlegg

Du kan nå legge til filvedleggsfelt i skjemaer for å samle inn filer direkte fra respondenter. Gjør prosessen enklere for respondentene, og gjør det enklere for deg, selv ved å samle inn alle dataene på én sentral plassering.

Prøv FormsCentral i dag >


Vis svarene

Overvåk, behandle og analyser skjema- og undersøkelsesdataene i sanntid. Del med samarbeidspartnere, tilpass visninger og publiser resultater. Det har aldri vært enklere.

Prøv FormsCentral i dag >


Opplæringene er bare tilgjengelig på engelsk for akkurat nå.

 

Ressurser