Acrobat
Zelfstudie

FormsCentral-zelfstudie

Maak webformulieren en enquêtes en verzamel alle gegevens op één centrale locatie die gemakkelijk toegankelijk is: altijd en overal. Ideaal voor het verzamelen van informatie met praktisch elk type apparaat: u hebt alleen een internetverbinding nodig. Adobe FormsCentral biedt een groot scala van gebruiksvriendelijke gereedschappen. Met het programma kunt u al uw collega's uitnodigen om met u samen te werken.

Probeer FormsCentral vandaag nog uit >


Integratie met PayPal

Nu kunt u zowel beveiligde betalingen via creditcard en PayPal accepteren op uw formulieren. Bekijk hoe eenvoudig het is om formulieren te maken waarop betalingen, donaties en online bestellingen worden geaccepteerd. In de volgende drie zelfstudies wordt dit onderwerp in detail besproken:

Probeer FormsCentral vandaag nog uit >


Beoordelingsschaal

De beoordelingsschaal biedt u inzicht in hoe uw gebruikers denken over uw product of services. In deze korte zelfstudie leert u hoe u een beoordelingsschaal toevoegt aan een formulier, en hoe u de functionaliteit en het uiterlijk ervan op maat kunt maken.

Probeer FormsCentral vandaag nog uit >


Logica voor overslaan

Met de logica voor overslaan leidt u de geënquêteerden naar de verschillende gedeelten van uw formulier. Gebruik deze krachtige functie om het invulproces te stroomlijnen: alleen die vragen die door de geënquêteerden moeten worden beantwoord, worden weergegeven. Zo verhoogt u bovendien het percentage volledige reacties.

Probeer FormsCentral vandaag nog uit >


Samenvattingsrapport

In het samenvattingsrapport worden gegevens meer visueel weergegeven: alle feedback wordt samengevat in een overzichtelijk diagram. In deze zelfstudie leert u hoe u alle resultaten visueel kunt weergeven.

Probeer FormsCentral vandaag nog uit >


Bijlagen

Nu kunt u velden voor bestandsbijlagen toevoegen aan uw formulier en bestanden rechtstreeks ontvangen van uw geënquêteerden. Maak het proces nog eenvoudiger voor uw geënquêteerden. En maak het uzelf gemakkelijker door alle gegevens op één centrale locatie te verzamelen.

Probeer FormsCentral vandaag nog uit >


Reacties bekijken

Bekijk, beheer en analyseer de formulier- en enquêtegegevens in real-time. Deel de gegevens met uw medewerkers, pas de weergaven aan en publiceer de resultaten. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Probeer FormsCentral vandaag nog uit >


De zelfstudies zijn momenteel alleen beschikbaar in het Engels.

 

Bronnen