Acrobat
Självstudier

Självstudier för FormsCentral

Skapa webbformulär och undersökningar och samla information på ett centralt ställe, som alltid är tillgängligt, oavsett var du befinner dig. Adobe FormsCentral är idealiskt när du vill samla in information, oavsett vilken typ av enhet som används. Allt du behöver är en internetanslutning. Det innehåller ett brett utbud av lättanvända verktyg och du kan t.o.m. bjuda in dina kollegor att samarbeta.

Prova FormsCentral idag >


Integrera med PayPal

Nu kan du ta emot betalningar säkert via både PayPal och kreditkort. Se hur enkelt det är att skapa formulär för att ta emot betalningar, donationer och onlinebeställningar. Dessa tre självstudier ger dig alla de detaljkunskaper du behöver:

Prova FormsCentral idag >


Betygsskala

Med betygsskalan kan du ta reda på vad användarna tycker om dina produkter eller tjänster. I den här korta självstudien kan du läsa mer om hur du lägger till en betygsskala i formuläret samt hur du anpassar dess funktioner och utseende.

Prova FormsCentral idag >


Hopplogik

Styr användarna till olika avsnitt i formuläret med funktionen för hopplogik. Utnyttja den här funktionen för att effektivisera processen och bara visa användarna de frågor som de behöver svara på. Detta leder till en större andel helt ifyllda formulär.

Prova FormsCentral idag >


Sammanfattningsrapport

Med funktionen för sammanfattningsrapport kan du visa data på ett tydligare sätt, där feedback sammanfattas i ett lättolkat diagram. Den här självstudien visar hur du kan använda och dela resultaten från dina formulär visuellt.

Prova FormsCentral idag >


Bilagor

Nu kan du lägga till fält för bifogade filer i formulär så att de svarande kan skicka filer direkt. Gör det enkelt för de svarande, och dig själv, genom att samla alla data på ett centralt ställe.

Prova FormsCentral idag >


Visa svar

Övervaka, administrera och analysera formuläret och undersökningsdata i realtid. Dela med kollegor, anpassa vyer och publicera resultat. Det har aldrig varit enklare.

Prova FormsCentral idag >


Självstudierna finns än så länge bara på engelska.

 

Resurser